Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja:

Dobrodošli na portal Raveologija. Portal vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja koji su regulirani ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama u vlasništvu portala Raveologija.

Korištenjem usluga i portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Autorska prava

Sadržaj na portalu i uslugama zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu autora sadržaja, u ovom slučaju portala Raveologija.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti autora na adresu: raveologija.blog@gmail.com

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Raveologija poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa kontaktiranja preko kontakt forme te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Raveologija ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na portalu i uslugama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom portala. Raveologija nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Oglašavanje na portalu

Detaljna pravila, uvjeti i načini oglašavanja na portalu i uslugama može se doznati putem kontakt forme u Kontaktima.

Sadržaj portala

Raveologija portal nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na portalu i u uslugama u njenom vlasništvu. Raveologija zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima portala i usluga.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu i uslugama portala Raveologija. Pošiljatelji materijala prihvaćaju da za poslane materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Raveologija poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja portala i usluga

Raveologija portal zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na portalu i uslugama bez obaveze prethodne najave. Raveologija portal nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja usluga i portala

Raveologija portal zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

Raveologija portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

Raveologija portal zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na portalu ili uslugama.